jueves, 19 de abril de 2012

Sortida al Montseny

El dia 17 d'abril els grups 2nB i 2nC vam anar d'excursió al Montseny per aprendre noves coses sobre la naturalesa. En aquesta excursió ens van ensenyar com és el Montseny, i quins arbres i havien en determinades zones.

La hora de sortida era les 08:45 a la plaça de les magnòlies amb l'autocar que va sol·licitar el centre. La hora d'arribada era aproximadament a les 17:00. Vam trigar una hora mes o menys en arribar i al arribar vam esmorzar en unes taules que hi havien, i ens van dir on estava el lavabo. Ens van presentar els monitors i ens van separar per classes, ens van ensenyar com el Montseny, quins tipus d'arbres hi havia, els animals que habitaven, perquè havien tret les papereres (els animals es ficaven dins o lo donaven cops perquè feia bona olor i menjaven i vegades era paper de plata i es posaven malalts amb infeccions...).

Ens van donar un dossier que teníem que completar m'entres anàvem a la visita i el monitor amb conjunt del professor ens anaven dient el que teníem que posar. Desprès de caminar uns 5 quilòmetres aproximadament anàvem parant per poder completar bé el dossier i vam poder veure molts arbres i ens van explicar la diferencia entre un arbust i un arbre, els animals que vivien en aquell parc, les petjades que solien haver-hi,quan o on sortien els animals...Quan vam acabar de completar el dossier i de caminar vam arribar al punt de arriada i vam menjar i descansar una mica. Desprès quan vam acabar vam pujar a l'autocar i li vam entregar el dossier al professorat de l'institut i vam tornar cap a la plaça de las magnòlies i deprès cap a casa. 
                                                                                                                                       

1 comentario: